ROB Units (Gent): 09 369 42 36       ROB Units (Brussel) 02 223 43 07

logo-robunits

Verhuur, transport en service onder één dak
Scherpe prijs-kwaliteit
Uitgebreid en jong gamma
Persoonlijke en professionele aanpak
Hoge klanttevredenheid

ROB Units heeft als lokale ondernemer alle stappen van het huurproces in eigen beheer: planning, voorbereiding, transport en service. 

Dankzij een dynamische aanpak, een uitgebreid jong gamma, een flexibele planning en gemotiveerde vakmensen, zijn we een meedenkende partner voor elke vraag.

Ook een jarenlange ervaring en knowhow verzekert de vereiste specialisatie en diepgaande vakkennis bij elke vraag. We bevelen u voor elke toepassing de beste oplossing aan. Snelle levering of afhaling, volgens uw wensen.

Breed gamma en tal van configuraties

Ons gamma is breed, jong en flexibel. We beschikken over een 1.500-tal aanpasbare en robuuste units, direct leverbaar. De eenheden zijn schakel- en stapelbaar. De gebruiksmogelijkheden zijn dan ook zo groot als uw verbeelding. We begrijpen dat elke gebruiker specifieke eisen stelt en verzekeren dan ook passend maatwerk. 

 

We anticiperen continu op evoluties in de bouw, industrie en techniek. We stellen innovatie en verbetering voorop en investeren in het container- en transportaanbod. Zo blijft ons aanbod nieuw en vernieuwend. 

Gedreven vakmensen en persoonlijke dienstverlening
De kwaliteit van onze diensten ligt in de sterkte van de units maar ook in de menselijke factor die erachter zit. Onze fundamenten zijn gebouwd op gekwalificeerde en betrokken vakmensen die u van A tot Z ondersteunen en met raad en daad bijstaan. 

ROB Units beantwoordt uw vraag flexibel, kort op de bal en klantgericht. We kennen onze klanten door en door en begrijpen meteen wat u nodig heeft.

Kwaliteit
Een focus op kwaliteit ligt aan de grondslag van elk klantencontact, elke machinekeuze, elke aanwerving en elke servicetussenkomst. We luisteren naar uw feedback en beantwoorden elke vraag naar best vermogen.
We willen voldoen aan een absolute klantentevredenheid door een constante innovatie en verbetering van onze kwaliteitsprestatie. 
We willen de beste zijn door onszelf steeds weer te evalueren en verbeteren in:

  • Diensten en communicatie 
  • Gamma en transport
  • Processen en projecten

Betrouwbare en adviserende partner
Door bovenstaande troeven te bundelen, vormen we een veelgevraagde en betrouwbare partner die meedenkt over eenvoudige en complexe projecten. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur en -functie in combinatie met uw specifieke wensen. Zo leveren we een constructieve bijdrage tot uw doelstelling.

Als familiebedrijf werken we aan een solide kwaliteitsaanpak die we combineren met flexibel anticiperen en een snelle besluitvorming.

Eigen transport

Met onze vloot kunnen we onze units efficiënt tot bij u vervoeren en plaatsen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een autolaadkraan die een unit kan draaien in een straal van liefst 20 meter rondom de vrachtwagen.